RESERVEER055 221 0202
BESTELLING 0 items: €0.00 0

DOE EENS ANDERS

DOE BENTO

Wilt u de traditionele Asian Fusion keuken ervaren? Geen sushi eten middels een zogenaamd “all you can eat” concept, maar écht kennis maken met de verfijnde Japanse eetcultuur? Bij BENTO bent u aan het juiste adres.

Wat kunt u verwachten bij BENTO? BENTO is dé top in Fusion gerechten. BENTO staat voor luxe, unieke en overheerlijke creaties van Asian gerechten. Trendy en lekker! Het bijzondere van BENTO is de combinatie van de “warme en de koude keuken”. Voor ieder wat wils dus, van bijvoorbeeld sushi en sashimi tot Japanese ribs, yakitori.

Aan de sushibar ziet u onze sushimeesters live aan het werk. Al onze gerechten worden uiteraard bereid met de lekkerste en meest verse ingrediënten. Deze ingrediënten worden betrokken bij topleveranciers. Het verschil in kwaliteit proeft u meteen...

MA/DI: GESLOTEN | WO/ DO 14:00 - 21:00 | VRIJ/ZAT 14:00 - 22:00 | ZON 14:00 - 21:00

© BENTO | made with love by bannervoorje.nl

Op dit moment kunnen er helaas geen bestellingen geplaatst worden wegens drukte. Excuses voor het ongemak. Probeer het later nog eens. Sluit

Op dit moment kunnen er helaas geen bestellingen geplaatst worden wegens drukte. Excuses voor het ongemak. Probeer het later nog eens.